Perfectionist voor uw totaalproject in Herk-de-Stad, Halen, Hasselt of Lummen

Meybosch Frank, allrounder in totaalprojecten

U kunt Frank Meybosch al een kwarteeuw inschakelen voor uw maatkasten, interieurinrichting, badkamer of keuken, maar wat als u hem morgen uw totaalproject zou toevertrouwen in uw renovatieproject of nieuwbouwwoning te Herk-de-Stad, Halen, Hasselt of Lummen? Tevreden klanten tekenden voor één aanspreekpunt, geen zorgen en een eindresultaat om U tegen te zeggen!

Wij verzorgen uw totaalproject van A tot Z

In samenwerking met onze betrouwbare partners zetten we onze schouders onder uw volledige binneninrichting, van een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie, Gyprocwerken, de installatie van lichtpunten en elektriciteitswerken tot schilderwerken, afbraakwerken, de vervanging van oud leidingwerk, de plaatsing van sanitaire toestellen, pleisterwerken, tegelwerken en nog zoveel meer. Ieder project wordt tot in de puntjes afgewerkt!

Frank Meybosch laat interieurdromen uitkomen

Dankzij een jarenlange ervaring kunnen wij uw gepersonaliseerd project volledig volgens de kneepjes van het vak uitvoeren. Voor we van start gaan, nemen we alle tijd om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken en te luisteren naar uw wensen. Zo brengen we stap voor stap uw interieurdromen tot leven.

Een gratis offerte voor uw totaalproject in Herk-de-Stad, Halen, Hasselt of Lummen? Neem gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan!

Meybosch Frank